Ochrana osobných údajov

cara

 

logo_EDUXE Ochrana osobných údajov zákazníkov EDUXE

cara

 

Informácie o zákazníkoch sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky, najmä so Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov publikovaný v Zbierke zákonov SR. Uzavretím zmluvy súhlasíte so spracovaním a zhromažďovaním svojich osobných údajov v databáze EDUXE Slovensko, s. r. o., po úspešnom splnení zmluvy až do doby vášho písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním.

Ako kupujúci máte právo prístupu k svojim osobným údajom, právo na ich opravu vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom. Osobné údaje je možné na základe písomnej žiadosti odstrániť z databázy. Vaše osobné údaje sú plne zabezpečené proti zneužitiu, sú prístupné iba pre účely zasielania informácií a obchodných oznamov. Osobné údaje zákaznikov nie sú odovzdávané žiadnej ďalšej osobe s výnimkou externých dopravcov, ktorým sú osobné údaje zákazníkov poskytnuté v minimálnom rozsahu, nutnom pre doručenie tovaru.

Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (anglicky General Data Protection Regulation, skratka GDPR) je plným názvom nariadenia Evrópskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov.

Plnenie a uzavretie zmlúv
Veľkú časť vašich osobných údajov potrebujeme k tomu, aby sme s vami vôbec mohli uzavrieť kúpnu či inú zmluvu ohľadom tovaru či služieb, ktoré si u nás chcete zakúpiť. Akonáhle je zmluva uzatvorená, tak vaše osobné údaje spracovávame k tomu, aby sme vám riadne doručili zakúpený tovar, prípadne aby sme vám radne poskytli zakúpené služby. Na základe tohto právneho dôvodu teda spracovávame predovšetkým údaje fakturačné a doručovacie.


cara

 

logo_LE LEGO® Education je samostatnou vzdelávacou divíziou spoločnosti LEGO Group. Bližšie informácie získate na stránkach výrobcu «tu»
LEGO Education, vlastní teóriu učenia so súpravami a metodickými materiálmi, podporuje organizované vzdelávanie na celom svete.

cara

 

logo_EDUXE EDUXE Slovensko, s.r.o. je autorizovaný distribútor LEGO® Education v Slovenskej republike
EDUXE Slovensko, s.r.o. je spoločnosťou akreditovanou MŠVVaŠ SR

cara

 

 

Podpora kreativity od LEGO® Education

  • Kreativita je vrodenou schopnosťou
  • Každý môže býť kreatívny
  • Tvorivé schopnosti má každý

"Logika vás dostane z A do Z.
Predstavivosť vás dostane všade."

(Albert Einstein)

cara

 

Ponuka LEGO® Education podľa cieľovej skupiny:

 

LE pre predškolský vek

LE pre mladší školský vek

LE pre starší školský vek

cara

 

Katalógy LEGO Education na stiahnutie:

 

Ponuky EDUXE na stiahnutie:

 

navi_katalog navi_katalog navi_katalog navi_katalog navi_katalog navi_katalog
Predškolský vek Mladší školský vek Starší školský vek Predškolský vek Mladší školský vek Starší školský vek

cara

 

Internetová prezentácia našich partnerov a doporučené weby:

 

Oficiální stránky LEGO Education DK

EDUXE Bratislava

National Instruments (USA) k robotice LEGO MINDSTORMS Education

Podpora robotiky LEGO MINDSTORMS Education a WeDo

Senzory k robotice LEGO MINDSTORMS Education od Vernier

Senzory k robotice LEGO MINDSTORMS Education od Mindsensors

Senzory k robotice LEGO MINDSTORMS Education od HiTechnic

Senzory k robotice LEGO MINDSTORMS Education

FLL

 

NXT ZUC

LEGO MINDSTORMS Education na Slovensku

České forum AFOLs

FIRST LEGO League Robotická Liga

Prihlásenie